Gündem TERÖRLE MÜCADELE

Terörle Mücadelede Bu Hafta 12-19 Ocak 2020

18 Ocak 2020

1Şırnak/Silopi kırsalında Irak kuzeyi barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu beş terörist teslim oldu. 

17 Ocak 2020

1Bitlis/Merkez kırsalında icra edilen operasyonda bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 20 adet 7,62 mm. fişek ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

16 Ocak 2020

1Irak kuzeyine düzenlenen hava harekâtı ile teröristlere ait silah mevzi, mağara, barınak/sığınak ve mühimmat depoları tahrip edildi.

15 Ocak 2020

1Osmaniye/Merkez kırsalında icra edilen operasyonda beş kg. TNT patlayıcı madde ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.
2Irak kuzeyine düzenlenen hava harekâtı ile teröristlere ait silah mevzi, mağara, barınak/sığınak ve mühimmat depoları tahrip edilmiş; üs bölgelerine saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı bir grup terörist etkisiz hale getirildi.

14 Ocak 2020

1Irak kuzeyine düzenlenen hava harekâtı ile teröristlere ait silah mevzi, mağara, barınak/sığınak ve mühimmat depoları tahrip edildi.
2Bitlis/Tatvan kırsalında icra edilen operasyonda el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış altı adet tüp ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

13 Ocak 2020

1Hakkâri/Yüksekova ve Diyarbakır/Lice kırsallarında icra edilen operasyonlarda bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği, bir adet Biksi makinalı tüfek, bir adet RPG-7 roketatar, 600 adet fişek, üç adet el bombası, 17 adet el yapımı patlayıcı düzeneği ve muhtelif malzeme ile yaşam malzemesi ele geçirildi.
2Irak kuzeyine düzenlenen hava harekâtı ile bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen bir iş makinası imha edildi.

12 Ocak 2020

1Irak kuzeyine düzenlenen hava harekâtı ile teröristlere ait silah mevzi, mağara, barınak/sığınak ve mühimmat depoları tahrip edilmiş; üs bölgelerine saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı bir grup terörist etkisiz hale getirildi.
Şimdi Paylaş

Bir Cevap Yazın